Veli

28.06.2013 2199

Sevgili Veliler ;

Çocuğunuzun okul ve aile içi sorunları ile ilgili olarak rehberlik servisine başvurabilir, çocuğunuzun kişisel gelişimi ile ilgili her türlü durumu bizlerle istediğiniz zaman paylaşabilirsiniz . Çocuğun okulla ilgili her döneminde  aile,  etkin biçimde görev almak  zorundadır. Aile okul ile iletişimi sağlayamıyorsa veya aile okul sürecinde yetersizse, çocuk çevresi ile iletişiminde olumsuz bir süreç yaşıyorsa okulun eğitim-öğretim sürecinde çocuğa yardımcı olabilme etkisi o nispette azalacaktır. Unutmayınız ki okul ve aile arasındaki sıkı bir ilişki çocuğunuzun  eğitiminin olmazsa olmazıdır. Sizleri okulumuzda ağırlamak bizim için her zaman mutluluk vericidir.

Okul - öğrenci - aile işbirliği için:
1. Okul idaresi ile görüşmeniz gereken konular için öncelikle müdür yardımcısı ile iletişim kurunuz.

2. Çocuğunuzun sağlık durumu hakkında revir ve okul idaresi ile iletişim içinde olunuz.

3. Çocuğunuzun sosyal, bilişsel, duygusal gelişimleri ile ilgili her türlü bilgi için bağlı bulunduğunuz rehberlik servisi ile iletişim kurunuz. Çocuğunuzun okul içindeki durumu hakkında bilgi alabilmeniz için veli toplantılarına mutlaka katılınız.

4.Okulumuz otomatik santrale bağlıdır. Birim telefonlarını kodlayarak ulaşmak istediğiniz birime daha çabuk ulaşacağınızı unutmayınız.