Karşıyaka Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna,toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin ışığında ,zihinsel engelli bireylerin toplum içinde uyumla yaşamasını sağlamayı ve topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmayı hedefliyoruz.

Misyon: MİSYONUMUZ Etik ilkelerden ödün vermeyen ve iyi insan yetiştirmeye odaklanmış bir çalışma takımı ile zihinsel engelli bireylerin yapamadıklarını değil, yapabildiklerini göstererek eğitimlerinde farklılık yaratmaktır.

Başarılar:

Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: okul sporları müsabakaları,TÖSSFED Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karsiyakamesemer.meb.k12.tr

Adres - Zübeyde Hanım Mah. 7447/11 Sk. No 10 Karşıyaka / İZMİR

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Zübeyde Hanım Mah. 7447/11 Sk. No:10 Karşıyaka/İZMİR

Adres - Zübeyde Hanım Mah. 7447/11 Sk. No 10 Karşıyaka / İZMİR

Ulaşım Otobüs,Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 17, İlçe merkezine 5 km.